Blogs

Vragen over onze ‘Rechtstreekse uitzending’ uitvaart n.a.v. de film ‘Groeten van Gerri’

26/08/2020

Recent is de film ‘Groeten van Gerri’ uitgezonden door SBS6 (nu nog te zien op Netflix). Dit filmproject van acteur/regisseur van Frank Lammers speelt zich af in de huidige corona-tijd en vertelt het verhaal van een scheikundeleraar die viraal gaat nadat hij dansend in zijn onderbroek door zijn leerlingen op internet gezet is. Een komische maar ook tragische film waarin Gerri zijn moeder verliest en op advies van een begrafenisondernemer (rol van Kees Boot) kiest voor een ’digitale begrafenis’ Heb je de film nog niet gezien….

Lees verder

Een verjaardag van iemand die er niet meer is

26/06/2020

Je word  ’s ochtends  wakker en je weet dat het een hele speciale dag is… of toch ook weer niet.
Vandaag zou je een verjaardag gevierd hebben zoals jullie dat altijd al deden , uitbundig of bescheiden… maar in volle aandacht voor die speciale jarige omdat die echt veel voor je betekent.

Maar is deze dag wel zo speciaal?

Lees verder

Persbericht Live&Close uitvaart uitzending

09/04/2020

PERSBERICHT   –    ELSPEET 8 april 2020

In Onze Gedachten BV start met  Live&Close uitvaart-TV

De website www.inonzegedachten.nl is in maart 2020 online gegaan met als primaire doelstelling een herdenkingsplatform te zijn dat geen reclames toont, geen gegevens verkoopt en de gebruikers volledig zelf de keuze laat in hoe en wat ze als herinneringen willen delen en ook met wie ze dat willen doen.

Lees verder
moodz-18

Herinneren hoort bij het leven

31/03/2020

HERINNEREN, (herinnerde, heeft herinnerd), weder te binnen brengen, in het geheugen terugroepen ik zal u het gebeurde herinneren; — doen gedenken aan ik herinnerde hem aan zijne belofte; — zich herinneren, zich iets voor den geest halen, het zich voorstellen ik herinner mij dat tooneel nog levendig; herinnert ge u dien dag nog ?; kunt ge u hem nog herinneren ?;

Lees verder