Rechtstreekse uitzending

Een besloten Live&Close uitzending van een uitvaart

Plotseling en soms geheel onverwacht moet er van alles geregeld worden.

Er worden kaarten gestuurd en je wilt graag dat mensen afscheid kunnen nemen. Maar soms geeft dat grote problemen. We worden allemaal steeds ouder en verspreiden ons steeds verder over de wereld.

Iedere uitvaart kent dezelfde uitdagingen. Sommige mensen willen niets liever dan er bij zijn… maar dat is om allerlei redenen, zoals het Corona virus, onmogelijk. Toch wil je het gevoel hebben dat je dichtbij bent en dat lukt niet met alleen een live-stream vanuit een aula die soms wordt aangeboden..... Daarom bieden wij nu deze unieke service aan:

Live uitvaart klein

De complete uitvaartplechtigheid wordt door onze professionele cameramensen geregistreerd en RECHTSTREEKS uitgezonden op een BESLOTEN PLEK zodat overal ter wereld iedereen die daarvoor uitgenodigd is, de uitvaart kan bijwonen en ook en bericht en/of condoleance kan achterlaten. Dit doen wij helemaal naar uw wens. Het kan volledig van de rouwplechtigheid of kerkdienst tot en met de teraardebestelling of crematie en de aansluitende condoleance.
Maar u kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen een gedeelte van de uitvaart in beeld te laten brengen.

  • Tarieven inclusief een rechtstreekse uitzending al vanaf € 620.- excl en 750.- incl BTW.- (u krijgt altijd een vrijblijvende maatwerkofferte)
  • U hoeft zelf niets te regelen of faciliteren. Dat doen wij voor u. U hoeft alleen ons toestemming en toegang tot de plechtigheid te geven.
  • U krijgt vooraf de weblocatie met password waar de plechtigheid rechtstreeks voor genodigden te volgen is.
  • U heeft de keuze om een gemonteerde korte versie van de plechtigheid te bestellen.
  • Onze professionele cameramensen zijn zo onopvallend mogelijk aanwezig.

Met het formulier hiernaast kunt u een vrijblijvende aanvraag insturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

live uitvaart klein
100% Corona-veilig

Live&Close uitvaart

Om direct te kijken op de website voor live uitzending.

Aanvraag - Live uitzending

Met dit formulier kunt u een vrijblijvende offerte en de mogelijkheden voor een live uitzending aanvragen.

live uitvaart in coronatijd webversie