Herinneringsboek

Toelichting

Een door een echte professional geschreven uniek document met het levensverhaal/familieverhaal van degene die u wilt herdenken. Het wordt volledig uitgevoerd door- en onder verantwoordelijkheid van aan ons verbonden en door ons goed bevonden schrijvers en schrijfsters.

Iedere schrijver koos zelf de tariefgroep waarin hij of zij geplaatst wil worden.
U als cliënt kiest zelf een schrijver/schrijfster op basis van zijn of haar profiel, de gekozen tariefgroep, de proeve van bekwaamheid (boekfragment dat te lezen is in het profiel) of een combinatie daarvan.
Wat u ook kiest, uw keuze is altijd inclusief het digitale boek, de plaatsing in de Memorial op de website (niet verplicht natuurlijk) en u krijgt ook 4 gedrukte exemplaren met een harde kaft. (meer exemplaren tegen meerprijs).

Onderstaand schema geeft u een indicatie van de kosten en de omvang van een opdracht. In een vrijblijvend voorgesprek geeft u exact de wensen aan die u heeft en aan welke schrijver/schrijfster en boekgrootte u denkt.
Op basis daarvan kijken we gezamenlijk of een en ander passend is en kunt u ons de opdracht wel of niet  geven.

Nadat u de opdracht heeft gegeven stellen wij in overleg met u en de schrijver/schrijfster een tijdschema vast waarin het boek opgeleverd zal worden. Ook worden er een aantal interviewsessies gepland. Het aantal is afhankelijk van de grootte van het boek en de exacte opdracht. Natuurlijk krijgt u gedurende het schrijfproces de gelegenheid om correcties aan te brengen of uw ideeën met de schrijver/schrijfster te delen.

Prijstabel

Schrijver

Compact

Compleet

Uitgebreid

Het basisverhaal Het hele verhaal Het verhaal achter het verhaal
5.000 woorden 11.000 woorden 20.000 woorden
50 pagina's 100 pagina's 150 pagina's
20 foto's 30 foto's 40 foto's
Categorie 1 € 1.250,- € 2.450,- € 4.750,-
Categorie 2 € 1.500,- € 2.850,- € 5.250,-
Categorie 3 € 1.750,- € 3.150,- € 5.750,-

 

Prijzen voor een digitale versie en 4 gedrukte exemplaren met harde kaft.
Alle bedragen zijn inclusief BTW.