Over ons

De mensen achter 'In Onze Gedachten'

Erik Vermeij

Erik Vermij

Pionier en oprichter

Aansluitend op een afgeronde opleiding aan de Rijks Pedagogische Academie in Haarlem heb ik een jaar in het reguliere onderwijs gewerkt en werd daarna aangenomen als opleider bij Vendex International. Ik was toen ook al actief als programmamaker voor zowel TV als Radio en ben daarom destijds gevraagd een complete audiovisuele studio voor Vendex International/Vroom & Dreesmann warenhuisorganisatie op te zetten ten behoeve van trainingsfilms maar vooral ook commerciële films voor de gehele Holding.

Na bij elkaar 15 jaar lang ervaring te hebben opgedaan bij 3 grote organisaties in een unieke combinatie als enerzijds trainer/coach en anderzijds als Producent/Regisseur, ben ik nu al ruim 22 jaar als zelfstandig ondernemer in deze beide vakgebieden actief.

Ik heb uitgebreide ervaring opgedaan binnen verschillende andere werkgebieden die vaak meer onderlinge verbanden hadden dan dat je in eerste instantie zou denken. Uitdagende audiovisuele cross media projecten; Training en coaching met mijn vrienden en partners van De Beukelaar Groep en HRM ; Het creëren en bouwen van (large scale) events; Projectontwikkeling - zowel ideëel als commercieel; Onderwijsprojecten in samenwerking met prachtige instituten als de Herman van Veen foundation en nationaal monument Kamp Amersfoort, Erfgoed en emotionele nalatenschap: Carpe Vita & P-doc; Social enterprising in Menergy (met de Rabobank Foundation) en het ontwikkelen van het social network ‘ Yindee’ (The Friends Connection).

De laatste jaren was ik ook zeer actief in de zorg als CEO van onder andere Sana Vida en in een bestuursfunctie binnen de Verwantenraad van de Dagelijks Leven Groep.

Eigenschappen: Creatief met ontembare energie, verbinden & netwerken, kunnen delen om daardoor te vermenigvuldigen en een brede multifocale instelling.

Jeroen Rook

Jeroen Rook

Manager Audiovisueel

Ik ben opgegroeid in Baarn. Na een kort avontuur aan de TU in Delft waar ik veel over het leven leerde behalve dat waarvoor ik naar Delft was gekomen, maakte ik via de audiovisuele opleiding van Videcom ( alternatief voor de media-academie) mijzelf het vak van cameraman meester.

Later ontwikkelde ik mezelf door tot AV producent van eigen corporate en human-interestfilms binnen mijn eigen eenmanszaak Jerovision.

In de functie van cameraman leerde ik Erik Vermij kennen voor wie ik in vele audiovisuele producties als cameraman actief was. Samen met Erik en Henny start ik nu deze nieuwe onderneming die ik als groot avontuur ervaar.

Ik ben creatief en kan goed out-of-the box denken. Ook heb ik al heel lang een persoonlijke passie voor alle mogelijke vormen van storytelling, een eigenschap die mij goed van pas komt in een grote hobby die ik heb: het schrijven van boeken. Ook bij het produceren van sfeervolle reportages voor- en over mensen zullen deze eigenschap goed van pas komen.

Henny Zijlstra

Henny Zijlstra

Technisch Manager 

Vormgever in hart en nieren met ruim 20 jaar ervaring in vormgeving en het ontwikkelen van websites. Dit heeft mij een gedegen kennis gegeven van webdesign, UX-design, CMS-systemen, online applicaties en technische aspecten van het beheren van websites.

Een resultaatgerichte en veelzijdige vakman met uitgebreide kennis op het gebied van websites en webapplicaties. Mijn ervaring is zowel hands-on voor opdrachtgevers als in de rol van manager en eigenaar van een eigen ondernemingen.

In 2012 heb ik Webcoach Service opgericht. Een internetbedrijf waar websites worden gebouwd en beheerd, specialist op het gebied van op WordPress websites. In 2019 is Webcoach Service opgegaan in Newsite BV waar ik voor de helft eigenaar van ben en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Met Newsite BV zet ik mijn ervaring in om klanten te helpen met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke, geavanceerde WordPress websites. De nadruk ligt in het geven van een uitstekende service, waarbij het belang van onze klanten voorop staat.