Extra services & diensten

Om een ’Memorial’ extra waardevol te maken, bieden wij u in dit deel van de website een aantal unieke media services aan die een blijvende warme herinnering aan iemand nog mooier maken.

Extra services en diensten

 

Het zijn herinneringen die natuurlijk geplaatst kunnen worden in een ‘Memorial’ maar doe daarnaast ook een uniek en blijvend tijdloos document zijn over degene die u graag wilt herdenken.

Misschien kiest u er juist voor om dit speciale document NIET in een ’Memorial’ te plaatsen maar om het cadeau te doen aan mensen die iemand heel erg missen. Maar natuurlijk kan het ook beide. Die keuze is helemaal aan u.

Wij hebben vanuit vorige activiteiten heel veel ervaring in het maken van deze media. In ons team hebben we ervaren regisseurs, radiomakers, interviewers en schrijvers die al veel ervaring hebben en lang voor ‘In Onze Gedachten’ bestond,hier al mee bezig waren. Omdat het allemaal hele persoonlijke media documenten zijn, laten wij geen uitgebreide galerie aan voorbeelden zien. Want vanzelfsprekend, zullen wij ook nooit uw document, ongevraagd aan derden laten zien.. Uw privacy en onze integriteit hierin, zijn onze eerste prioriteit.

Voor deze optionele en betaalde mediadiensten gelden aanvullende leveringsvoorwaarden waarnaar in offertes en facturen altijd wordt verwezen. We verwijzen u in deze naar de onderstaande button met een link naar deze voorwaarden.

 

In onze gedachten - extra diensten