Persoonlijke keuzes

Persoonlijke keuzes voor een uitvaart

We hebben acht specifieke elementen rond het afscheid gekozen om u op ideeën te brengen en u voor te stellen aan mogelijke partners die hierin voor u iets zouden kunnen betekenen.

Kisten & urnen

Een prachtige kist kan een afscheid nog specialer maken. De as van uw dierbare bewaren in een speciale urn is ook iets heel bijzonders. In deze sectie laten we u kennismaken met enkele mogelijkheden en partners die hier in gespecialiseerd zijn.

Grafstenen & gedenktekens

Een prachtige grafsteen of gedenkteken laten maken, is een hele persoonlijke keuze. De partners in deze sectie bieden u een uitgebreide keuze aan mogelijkheden en ideeën.

Bloemen & boeketten

Voor veel mensen horen bloemen bij een afscheid Een rouwboeket of een rouwstuk, naar keuze compleet met een bedrukt lint of een rouwkaart.

Koetsen & rouw- en volgauto’s

Ook weer heel persoonlijk zijn uw wensen op welke wijze het vervoer tijdens een afscheid plaats moet vinden. Onze partners zorgen voor een waardige en op uw persoonlijke wensen afgestemde uitvoering.

Herdenking-sierraden & gedenkcadeautjes

Prachtige persoonlijke sieraden waarin u de as of wellicht een haarlokje van uw geliefde mee kunt dragen. Maar hoe bijzonder is het ook om tijdens de uitvaart iedereen een cadeautje als bijzondere herinnering mee te geven. We laten u hier wat ideeën zien en ook wie dat voor u kunnen realiseren.

Foto’s van een afscheid

Het maken van een mooie en warme foto’s van een afscheid is een kunst. Waar men tijdens het ene afscheid zoveel mogelijk in beeld wil laten brengen, wordt tijdens een andere uitvaart gevraagd zo min mogelijk mensen in beeld te nemen. Belangrijk is een goede fotograaf die zoveel mogelijk probeert op de achtergrond te blijven.

Videoreportages & uitzending van een afscheid

In dit onderdeel verwijzen wij u graag naar onze Media Services op de website. Daar ziet u onder andere dat wij voor alle mensen die niet aanwezig kunnen zijn het volledige afscheid live uit zenden in een besloten omgeving, waarbij u bepaalt wie daarvoor uitgenodigd worden.

Persoonlijke kaarten & gedichten

Als u een kaart wilt met een foto, of wellicht met een persoonlijke tekst of gedicht, dan hebben wij partners die dit naar uw wens en dus op maat voor u kunnen realiseren. Van idee & ontwerp tot en met het in iedere oplage laten drukken ervan.

Wilt u meer informatie over een dienst van onze partners?