Voorwaarden voor het gebruik van de IOG Website & Memorials

Wij hechten veel waarde een veilige, positieve en warme omgeving om mensen die niet meer onder ons zijn te kunnen herdenken. In onze ‘privacyverklaring & cookiebeleid’ vindt u veel informatie daarover en kunt u zien dat wij er van onze kant alles aan doen.  Daarom stellen we ook een aantal belangrijke regels aan onze gebruikers.

Voorwaarden

  1. Het is niet toegestaan om de Memorials te gebruiken om iemand in een negatief daglicht te stellen. ‘Bashing and shaming’ is beslist niet toegestaan, zowel in de Memorials zelf als in de reacties daarop.
  2. Memorials mogen geen inhoud bevatten die onrechtmatig, misleidend, discriminerend of frauduleus is.
  3. Het is niet toegestaan de Memorials of reactiemogelijkheden te gebruiken voor ieder ander doel dan het herinneren of het reageren op een herinnering. Iedere vorm van commerciële uitingen is niet toegestaan.
  4. U verklaart door het maken van een Memorial en het daarin plaatsen van teksten en media zoals foto’s
    en pdf’s nadrukkelijk dat u het recht heeft deze te plaatsen en dat u daar ook zelf verantwoordelijk voor bent. U bent en blijft zelf eigenaar van wat u heeft geplaatst. De beheerder van de website is niet en nooit verantwoordelijk en zal ook nooit op andere wijze gebruik maken van uw materiaal.
  5. Een herdenkingsprogramma maar ook een filmpje met commerciële muziek zal altijd ACHTER UW PERSOONLIJKE TOEGANGSWOORD worden geplaatst zodat er geen auteursrechten worden geschonden.
  6. U bent zelf verantwoordelijk voor het veilig beheren van uw account en accountgegevens. Als u dat wenst,  kunt u uw persoonlijke  toegangswoord te allen tijde veranderen. Het oude toegangspoort werkt dan niet meer. U dient zelf uw relaties daarvan op de hoogte te brengen.
  7. Als u een voor een BESLOTEN Memorial heeft gekozen of onderdelen in een Memorial hebt waarvoor uw persoonlijke toegangswoord noodzakelijk is, kunnen (potentiële) bezoekers uitsluitend aan u persoonlijk dit toegangswoord vragen. Eventueel middels een  klein formulier dat is ingevuld op  onze website.
  8. Het is mogelijk dat er over één en dezelfde persoon vanuit verschillende accounts meerdere Memorials gemaakt worden. Dat is geen enkel probleem. De juiste naamgeving + de juiste geboorte= en overlijdensdatum + de naam van de accountmaker, onderscheiden de Memorials van elkaar. Het is NIET toegestaan om in één en hetzelfde account meerdere Memorials over dezelfde persoon te maken.

Inhoud of handelingen die deze bepalingen schenden, kan door ons worden verwijderd of geblokkeerd.