• Roepnaam: IJonanda
 • Geboren: 04/09/1974 in Zoetermeer
 • Overleden: 29/05/2017 in Sneek
Foto's
Video's
Tegeltje open
.... ik ben ik ...

IJonanda Boermeester

Iedereen kan kijken    IJootje
Biografie: (geplaatst: 05/07/2020)

Nou lieve schat, ook hier ben je nu vereeuwigd.

Heeft het zin? heeft het nut? Of probeer ik je alleen maar vast te houden, terwijl het de bedoeling is je los te laten. 3 jaar nu alweer doe ik m’n best om je los te laten. Niet om je te vergeten, dat is onmogelijk. Maar om ‘gezond’ verder te kunnen…zonder jou… soms lukt het maar meestal niet. Sociale gebeurtenissen zijn slechts lonelyness in the crowd, gelukkige stelletjes zien doet nog pijn en bij een romantische film jank ik m’n ogen uit m’n kop. Gelukkig zijn er de goede momenten waardoor ik weer even kan opladen en natuurlijk de herinnering aan jouw mentaliteit. Never give up en knokken tot je bereikt hebt wat je voor ogen had. Door jou ben ik een beter, rustiger en geduldiger mens geworden. Jij bracht mij in balans. Je dood heeft dat helemaal overhoop gegooid maar ik vecht elke dag om het terug te krijgen.

Onze eerste ontmoeting was op het werk en zeker geen liefde op het eerste gezicht, in tegendeel. We zaten elkaar constant in de haren vanwege tegenstrijdige belangen vanuit onze functies. Gelukkig was daar ook nog een manager die met ons beider functies niks op had waardoor we toch ook vaak samen werkten om hem te overtuigen van ‘ons’ gelijk.

Ik werd overgeplaatst naar een andere klus en we zagen en spraken elkaar verder niet meer. Tot 2 of 3 jaar later ik contact met je zocht via hyves. Mijn relatie was op de klippen gelopen en die van jou was ook eigenlijk zo goed als over. Van chatten kwam ontmoeten en van ontmoeten kwam liefde, we leerden elkaar prive kennen en bleken toch best wel lief voor elkaar te kunnen zijn haha! Met geen nagel om onze kont te krabben gingen we samenwonen in een klein sociaal huurwoninkje in Dokkum.

Lees meer

Laat een reactie achter

Reacties
 1. Wat een mooi stuk. Henk sterkte

  Geplaatst door: Monique op 09/07/2020 om 10:39


 2. Wat prachtig, tot tranen geroerd. Wat was ze ook bijzonder en nog steeds vollop aanwezig in mijn hart. Beste dinnies vanaf mij 16de,tijdens onze eerste ontmoeting op de schoonheidsspecialiste opleiding was er meteen een klik. Samen veel meegemaakt, soms met een traan maar merendeel met een lach. Een voorrecht voor iedereen die haar gekend heeft. Always in my heart ♥️

  Geplaatst door: Bianca op 08/07/2020 om 17:56


 3. Wauw heel mooi .

  Geplaatst door: Wilma bandstra op 08/07/2020 om 17:01


 4. IJonanda of IJootje…. wat een bijzonder meisje (en later vrouw) was ze toch. Als zusje van mijn allerbeste vriend ken ik haar al m’n hele leven. Zij was het zusje dat ik zelf ook graag gehad zou willen hebben, want haar hart was enorm groot en ze deelde haar warmte en oprechte interesse met zoveel mensen. Henk je hebt een prachtige Memorial van haar gemaakt en ik begrijp hoe moeilijk het is om haar los te laten… want als je weet hoe het voelt om in de zon te zitten, is het moeilijk wennen aan het donker. Sterkte amigo!

  Geplaatst door: Erik op 07/07/2020 om 08:24