Als voetstappen in het zand van de tijd, blijven jouw sporen altijd zichtbaar.

Ontdek de mogelijkheden van online herinneren

Gratis account

Een gratis online account om een dierbare te herinneren. Een veilige manier om waardevolle herinneringen voor altijd te bewaren.

Uitspraken tegeltje

Leg een bijzondere uitspraak of statement van- of over iemand vast op een  tegeltje, met een zelf gekozen achtergrond, kleur en stijl.

100% Privacy

Bepaal zelf of iedereen of alleen bezoekers met jouw toegangswoord een Memorial mogen bezoeken en of je reacties wilt krijgen.

Live uitzending

Onze unieke service zodat iedereen nu ‘bij een uitvaart kan zijn’. In een besloten omgeving wordt een uitvaart ‘live ‘uitgezonden.

Recent aangemaakte herinneringen

Film, foto of audio

dreamstime_xl_2323413

Wij zijn uw professionele partner voor het op video vereeuwigen van emotionele momenten. Onze professionele filmmakers zijn u graag van dienst bij het vastleggen en zelfs live uitzenden van een uitvaart of andere voor u belangrijke gebeurtenissen.

Neem contact op

Uitvaart regelen

funeral flowers, flowers on the grave

Graag helpen wij bij het vinden van een uitvaartonderneming die bij u past. Op een moment van afscheid wilt u werken met mensen die uw wensen haarfijn aanvoelen. Op deze website vindt u een lijst van betrouwbare uitvaartbedrijven.

Ga naar de lijst

Extra diensten

Extra diensten

Bij het afscheid van een dierbare komt veel kijken. Neem een kijkje bij de extra diensten van partners van In Onze Gedachten. Wellicht vindt u hier waardevolle ideeën.

Bekijk extra diensten

Is iets nog niet helemaal duidelijk?

Vragen & antwoorden

Kunnen we je ergens mee helpen?

Contact & support